آرشیو مرداد ماه 1402

راهنمای استفاده از ظروف یکبار مصرف

توجه به علائم ظروف یکبار مصرف در هنگام خرید

۱۰ بازديد

نکات به کار گیری از ظروف پلاستیکی
نکاتی که مایحتاج میباشد در طی استعمال از ظروف پلاستیکی مدنظر قرار دهید مشمول:

از قراردادن بطری‌ پلاستیکی آب در یخچال برای انجماد، به‌طورجدی دوری نمائید؛ چون این فعالیت موجب آزادسازی سم دیوکسین از ظروف پلاستیکی می‌گردد.

بهتر میباشد به‌خیال و خاطر داشته باشید که درب‌های پلاستیکی روی غذایتان در طی گرم‌کردن با ماکروویو نگذارید. چون به‌راحتی مواد شیمیایی جان دار در پلاستیک به درون خوراک جابجایی‌یافته و سبب ساز کثیف‌شدن خوراک و در سود سرطان‌زا شدن خوراک می‌گردد. در شکل قابلیت و امکان عالی میباشد، ظروف پلاستیکی خویش را به ظروف شیشه‌ای یا این که فلزی تغییر تحول دهید.
قاشق لدرلی

از این ظروف عالی میباشد در گرما، مثلا مایکروویو و ماشین کاسه‌شویی پرهیز کنید، به‌خصوص هنگامی حرف از ظروف خارج بری و بقیه گونه های پلاستیکی میباشد که برای به کارگیری دوباره در لحاظ گرفته نشده‌اند، حفظ‌های ویژه خویش را می‌طلبند.

مسلماً در لحاظ داشته باشید غذاهای چرب یا این که روغنی را درین ظروف حفظ نکنید. بخش اعظمی از مواد شیمیایی مورداستفاده در ظروف پلاستیکی محلول در چربی میباشند و به‌احتمال زیاد به مواد غذایی چرب نفوذ می‌نمایند.
چنگال لدرلی
نکات بهداشتی اساسی در هنگام خرید ظروف یکبار مصرف:
اعتنا به شماره پروانه ساخت‌و‌ساز محصول ها، پلیمر آیتم به کارگیری، هم راستا بودن ضلع‌های مثلث روی ظروف با جهت ساعت که بیان کنده چگونگی مواد اول و امکان بازیافت آن میباشد.
اعتنا به علائم مرتبط با نوع پلیمر (پلی استایلن و پلی پروبلین) که در درون مثلث و با حروف اختصاری بر روی ظروف نمایان می‌گردد.
به کار گیری از ظروف با علائم pvc ممنوع میباشد. همینطور، مشاهده وجود عدد ۶ و ps در درون مثلث روی ظروف به معنای محدودیت های دمایی در هنگام به کارگیری بوده و برای موادی با دمای ذیل ۶۵ جایگاه کاربرد دارااست

مزیت استفاده از قاشق و چنگال یکبار مصرف

۱۱ بازديد
مزیت های استعمال از قاشق و چنگال یکبار مصرف
استعمال و به کارگیری گونه های این جنس میتواند مزیت های بسیار مختلفی را برای یوزرها درپی داشت باشد. این مزیت ها به قدری جالب می‌باشند که حتی برخی از اشخاص برای مصارف خانگی و معمول خویش نیز از اشکال قاشق و چنگال یکبار مصرف به کار گیری می کنند. در پی این مزیت ها را با شما مرور می‌کنیم.
قاشق لدرلی
ارزش مقرون به صرفه
از مطرح ترین مزیت های این فرآورده می شود به ارزش مقرون به صرفه و پایی آن اشاره نمود. با بها هایی که در حال حاضر در خدمت های قاشق و چنگال فلزی روبرو هستیم، می اقتدار مصرف تعدادی سال قاشق و چنگال را از دربین تولیدات یک توشه مصرف تهیه و تنظیم کرد. این اصلی سبب میشود تا از حیث اقتصادی نیز وضعیت بهتری را تجربیات فرمائید. مخصوصا برای برگزاری مراسمات متفاوت این زمینه عنایت بسیار متعددی پیدا می نماید.

کاربری بی آلایش و فارغ از دردسر
استعمال از اشکال قاشق و چنگال یکبار مصرف تماما معمولی میباشد و پس از اتمام استعمال نیازی به شستن مجدد آن نیز نخواهید داشت.

بالاترین حد رعایت نکات بهداشتی در وضعیت کنونی
یکی مزیت های بهتر استعمال از قاشق و چنگال یکبار مصرف در رعایت بهداشت میباشد. با استعمال از این متاع دیگر شاهد به کار گیری آن از سوی دیگران نخواهیم بود. همین مسئله سبب می شودت تا نکات بهداشتی عالی در بین اشخاص جامعه رعایت گردد.
چنگال لدرلی
قاشق و چنگال یکبار مصرف پلاستیکی
مرسوم ترین نوع قاشق یک توشه مصرف که در دسترس یوزرها قرار گرفته میباشد، گونه های پلاستیکی آن میباشد. زمانی حرف از پلاستیک برای ساخت یک متاع میشود، حالت مختلفی را می قدرت برای آن در لحاظ گرفت. اکنون اکثری از لوازم بازی های کودک ها نیز با پلاستیک هایی به طور کامل ایمن و ذیل تحقیق بهداشت جهانی ساخت و در چنگ آن‌ها قرار می‌گیرد. از این رو چگونگی پلاستیک آیتم به کار گیری برای تشکیل داد هر محصولی اثر بسیار متعددی در چگونگی آخری و ویژگی ها خویش آن فرآورده داراست. به خیال داشته باشید که کلیه پلاستیک ها مضر نیستند و به کارگیری از بخش اعظمی از گونه های پلاستیک ها هیچ مشکلی از نگاه بهداشت نخواهد داشت.
قاشق و چنگال یکبار مصرف را بیشتر از محصول های پلی استایرن و پلی پروپیلن پایین روند پلیمریزاسیون ساخت و ساز می کنند. در کشور‌ایران نیز این دست از تولید ها بیشترین کاربرد را داراست.

کارایی ظروف یکبار مصرف روشن

۱۱ بازديد

ظروف یکبار مصرف روشن
قبل از مبادرت برای خرید ظروف یکبار مصرف، مورد نیاز میباشد متناسب با نوع مواد غذایی، گزینش نمایید که کدام تیم از ظروف همت بهتری دارا‌هستند. از جمله برای سرو غذاها و آب میوه های سرد میتوانید از ظروف یکبار مصرف روشن به کارگیری نمائید. یکی‌از دلایلی ممنوعیت کاربرد ظروف روشن برای غذاهای گرم، وجود ماده لایزر در ادغام این نوع تولیدها میباشد که بازدارنده از شکنندگی آن‌ها می‌شود ولی در واکنش با مواد غذایی گرم، باعث به ساخت‌و‌ساز ترکیباتی سمی گردد که به شدت برای تن درستی خطرناک میباشد
قاشق لدرلی
ظروف یکبار مصرف تشکیل شده از گرانول پلی‌پروپیلن :شایسته ترین نوع برای محافظت مواد غذایی داغ مانند آش و حلیم ‌میباشد و این ظروف محدودیت‌ دمایی ندارند و میتوانند مواد غذایی با دمای 100 مرتبه سانتی‌گراد را هم تحمل نمایند. این ظروف با نماد "پی پی" شناخته میشود و نسبت به ظروف پلی استایرن مقاوم‌خیس بوده و شکسته هم نمیشود.
چنگال لدرلی به کارگیری از ظروف چند دفعه مصرف
ظروف چندبار مصرف نوعی از ظروف پلاستیکی می‌باشند که دوام بیشتری دارا هستند. این کاسه ها برای چرخه طبیعت و دور و اطراف زیست خوب می‌باشند و زخم کمتری به آن ارائه می کنند. ظروف چند دفعه مصرف نسبت به حرارت و فشار دوام بیش تری دارا‌هستند. به سادگی شکسته نمی‌شوند و می اقتدار برای میل کردن و نوشیدن مواد داغ هم از آنان استفاده نمود.

ظروف یکبار مصرف پلی پروپیلن

۱۰ بازديد

گونه های ظروف یکبار مصرف :
همانطور که گفته شد ، ظروف یکبار مصرف دارنده گونه های اکثری هست. این ظروف هم با پلیمر های گیاهی یا این که سلولوزی و هم با پلیمر های تصنعی و مصنوعی بر تاثیر روند بسپارش ساخت می‌شوند. پلاستیک های سلولوزی دارنده ارتفاع قدمت به سری می باشند و با قرارگیری در فروغ خورشید و فضای گشوده طی مقطع فرصت مشخصی تجزیه می شوند. البته نوع دیگر آن تجزیه پذیر نبوده و می بایست به چرخه بازیافت برگردد.
چنگال لدرلی لذا یک کدام از موردها با مداقه در ایجاد این مورد ها، اعتنا به بازیافت ظروف یکبار مصرف هستند. در مجموع اشکال ظروف یکبار مصرف مشتمل بر موردها پایین میباشد :

پیاله یکبار مصرف پلی پروپیلن ( ظروف PP )
پیاله یکبار مصرف پلی استایرن (ظروف ps )
ظروف یکبار مصرف LDPE
کاسه یکبار مصرف HDPE
بطری های PET
ظروف یکبار مصرف گیاهی
ظروف یکبار مصرف کاغذی
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی

از استکان یکبار مصرف می‌قدرت برای مراقبت و عرضه مواد آشامیدنی در جای ­های همگانی، تالار­های غذاخوری، سازمان­ها بهره مند شد. یکی‌از دیگر از موردها استعمال از جام یکبار مصرف حک کردن تبلیغات بر روی این نوع ظروف میباشد، به گونه ای‌که می‌قدرت از این نوع جام‌ها برای شغل های تبلیغاتی سازمان‌ها و کمپانی‌های محرمانه گوناگون بهره مند شد تا گزینه اعتنا مصرف‌کنندگان قرار گیرد.
قاشق لدرلی
با دقت به اینکه زمان مجال متعددی صرف بازیافت ظروف یکبار مصرف پلاستیکی گردد، امروزه بخش اعظمی از فعالان در قضیه گوشه و کنار زیست به درنگ جایگزینی تولیدات جدیدی میباشند که کاربردی شبیه با ظروف پلاستیکی که در دسترس مصرف‌کنندگان جای‌دارد داشته باشند.
در سال‌های اخیر اکثری از عموم به کارگیری از استکان یکبار مصرف پلاستیکی را کاهش داده و محصول ها کاغذی و گیاهی را جایگزین این نوع تولید ها کرده‌اند. در بعضی از کشورهای توسعه یافته برای دوری و رویا رویی با آلودگی اطراف زیست، دولتمردان قانون ها خاصی دراین مورد اتخاذ کرده‌اند. آنان با پیش بینی مالیات‌های هنگفت برای کارخانجات تولیدکننده ظروف و جام یکبار مصرف پلاستیکی در کارایی میباشند تا از ساخت بی‌راه این مال پرهیز نمایند و در ازای استکان‌های چند دفعه مصرف را جایگزین آن نمایند.

دلایل افزایش استفاده از ظروف یکبار مصرف در زندگی امروزی

۱۲ بازديد
ارتقاء شهرنشینی، بیشتر شدن گرفتاری‌ها و اپ‌های نامرتب کاری، تمامی دست در چنگ هم نهاده‌اند تا ترجیح عموم استعمال از غذاهای فراهم و نصفه فراهم باشد. بازار قاشق چنگال یکبار مصرف، سفره یکبار مصرف، پیاله پلاستیکی یکبار مصرف و استکان یکبار مصرف به جهت گرایش عموم برای به کار گیری از غذاهای فراهم این ایام حسابی داغ میباشد. تک تک مواد غذایی فراهم و نصفه مهیا و آبمیوه‌هایی مانند آب معدنی و آب میوه‌های گازدار جهت بسته‌بندی و ارسال به سمت مشتری، مستلزم ظروف یکبار مصرف می باشند. این یک معامله سه راز پیروزی میباشد که یک رمز آن تولیدکنن
قاشق لدرلی
ﻇﺮوف یک توشه مصرف ﭘﻠﯽ وﯾﻨﯿﻞ ﮐﻠﺮاﯾﺪ
ﺑﻄﺮی های آب ﻣﻌﺪﻧﯽ، ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ هاﯾﯽ ﮐﻪ روی ﻇﺮوف ﻏﺬا ﻣﯽﮐﺸﻨﺪ و ﺑﻄﺮی های روﻏـﻦ ﻣـﺎﯾﻊ،از اﯾـﻦ نوع ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ میباشند.
اﺳﺘﻔﺎده ﺻﺤﯿﺢ از اﯾﻦ ﻇﺮوف یک توشه مصرف ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺑﺮای ﺳﻼﻣﺖ اﻧﺴﺎن ﺑﻪ وﺟﻮد ﻧﻤﯽ آورد.
اﯾﻦ ﻧﻮع از ﭘﻼﺳﺘﯿﮏها را ﺑﻪ هیچ وﺟﻪ ﻧﺰدﯾﮏ ﺣﺮارت ﻗﺮار ﻧﺪهید. زﯾﺮا ﮔﺮﻣﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻧﻔﻮذ ﻣﻮاد ﺷـﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻇـﺮف ﺑـﻪ باطن ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﻣﯽﺷﻮد.
هرﮔﺰ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ را ﺑﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ روی آن در ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ ﻧﮕﺬارﯾﺪ.
چنگال لدرلی از اﺳﺘﻔﺎده ﻣﮑﺮر از اﯾﻦ ﻇﺮوف ﺑﺮای مراقبت آب در ﯾﺨﭽﺎل اﮐﯿﺪا ﺧﻮدداری ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﻇﺮوف یک توشه مصرف ﭘﻠﯽ ﭘﺮوﭘﯿﻠﻨﯽ
ﻇﺮوف یک توشه مصرف ﻣﺎﺳﺖ، ﮐﺮه و ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻟﺒﻨﯽ همینطور ﻧﯽ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽها از اﯾﻦ ﮔﺮوه می باشند.
اﺳﺘﻔﺎده از اﯾﻦ ﮔﺮوه از ﭘﻼستیک ها ﺑﺮای ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ دﻣﺎی ﺑﺎﻻ و ﻣﺮﻃﻮب، روﻏﻦ و ﺳﺮﮐﻪ ﺑﻼﻣﺎﻧﻊ ﻣﯽﺑﺎﺷﻨﺪ.
ﺑﺮای ﺣﻤﻞ آش و ﺣﻠﯿﻢ، از ﻇﺮوﻓﯽ ﮐﻪ اﯾﻦ ﻋﻼﻣﺖ را دارﻧﺪ اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ.

تفاوت انواع ساخت ظروف یکبار مصرف

۱۱ بازديد

ظروف یک‌بار مصرف گیاهی چه ویژگی‌هایی دارااست؟

این ظروف که عمدتاً از نشاسته ذرت و گندم ، برنج ، سیب زمینی و نیشکر تهیه میشوند، اگرچه کمی گران‌تر از ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی می‌باشند، ولی نه‌تنها موادسمی و شیمیایی ندارند بلکه طی یک‌سری ماه در خاک تجزیه شده و حتی امکان به کار گیری برای طعام دام می باشند. به منظور رواج ظروف یک بار مصرف سلولزی و یا با پایهگیاهی می بایست قابلیت رقابت ساخت‌کنندگان این ظروف با ظروف پلاستیکی در مرز و بوم فراهمشود. بایستی با کمک های دولتی قابلیت و امکان رقابت دربین تشکیل داد‌کنندگان آماده گردد تا باقیمت تمام شده کمتری این ظروف به دست مصرف‌کننده برسد، درین‌موقعیت‌ هزینه‌های ناشی از عوارض استعمال این ظروف به قبل از ایجاد انتقال می یابد که بسیار کمترو اقتصادیو در جهت نگهبانی سلامت عمومی نیز میباشد.
قاشق لدرلی
. سالانه حجم کلان ای از کیسه پلاستیکی در عالم استعمال می‌گردد که دولت‌ها با تصویب عوارض سنگین برای آن ها، به کار گیری از این کیسه‌ها را محدود کرده‌اند، در این‌حالت مردم ترجیح می‌دهند از کیسه‌های پارچه‌ای ویا کاغذی استعمال کنند.
تفاوت تولید ظروف یکبار مصرف از طریق سیستم ترموفرمینگ و نیمه فرمینگ
چنگال لدرلی
در سیستم ساخت و ساز نیمه فرمینگ ورق ها برای ساخت با ظرفیت محدودی آیتم به کار گیری قرار می‌گیرند اما در سیستم تولید ترموفرمینگ با دقت به اینکه ورق ها در دستگاه جداگانه تولید می‌شود اما رول ها به صورت نامحدود گزینه به کارگیری قرار می‌گیرد. می توان آیت ظرف ها را به تیتراژ چهار برابر بیشتر از سیستم نیمه فرمینگ به ایجاد رساند.

تشکیل داد ظروف بوسیله سیستم ترموفرمینگ توسط دو دستگاه انجام می شود که ورق در دستگاه نخستین به ورق های پلاستیکی تبدیل شود و در دستگاه دوم نیز ورق برای ایجاد ظروف آماده می‌گردد. توجه داشته باشید که خود رول نیز کاربرد فراوانی دارااست و می توان از آن به عنوان فایل های پلاستیکی یا کارت تلفن مورد استفاده قرار اعطا کرد. این فرآیند ها در سیستم نیمه فرمینگ قابلیت و امکان پذیر نخواهد بود

ویژگی های قاشق و چنگال های یکبار مصرف

۱۲ بازديد

قاشق‌ و چنگال‌های پلاستیکی یکبار مصرف
قاشق‌های یکبار مصرف یکی گونه های ظروف پلاستیکی می‌باشند که از تنوع عظیم‌ای در طرح و رنگ برخوردارند. افزون بر آن چنگال‌ها نیز مانند قاشق‌ها ضمن تنوع در متاع دارنده تنوع بسیار متعددی در طرح‌ و رنگ‌ هستند. از جمله چنگال لدرلی نیز مثال‌ای از گونه های چنگال‌ غذاخوری یکبار مصرف بوده که دارنده کاربردهای فراوانی میباشد. این نوع از ظروف یکبار مصرف مشمول دو مجموعه پلی پروپیلن و پلی استایرن می‌باشند.

پلی پروپیلن در واقع نوعی پلیمر ترموپلاست میباشد که کاربردهای فراوانی نظیر پوسته‌گیری تزریقی، پوسته‌گیری دمشی، بسته‌بندی مواد غذایی، نساجی و … دارااست.
پلاستیک‌های پلی استایرن نیز از مونومری به اسم استایرن ساخت و ساز میشوند. برای ایجاد کرد اشکال قاشق و چنگال‌های یکبار مصرف پلاستیکی از این ماده به کارگیری می گردد.
قاشق لدرلی
به صورت کلی می‌قدرت تیتر کرد سنتی‌ترین و مرسوم‌ترین مواد جهت ایجاد قاشق و چنگال‌های یکبار مصرف در همه جهان، پلی پروپیلن و پلی استایرن میباشد.
مزایای به کار گیری از قاشق و چنگال‌های غذاخوری یکبار مصرف پلاستیکی
شاید دیدنی باشد بدانید قاشق و چنگال‌های یکبار مصرف از او‌لین ظروفی بودند که به انگیزه نیاز و کاربرد فراوان، وارد بازار شدند. چون به کار گیری از دیگر ظروف پلاستیکی یکبار مصرف مانند ظرف و بشقاب و … سوای به کارگیری از قاشق و چنگال مفهوم نداشت. به همین استدلال در کنار بقیه ظروف غذاخوری یکبار مصرف، قاشق و چنگال نیز به وسیله مشتریان پیشنهاد داده می شود.
چنگال لدرلی
لذا وسعت ساخت و ساز این نوع از ظروف فرایند صعودی داراست. در بعضا از وضعیت و جای ‌ها قابلیت و امکان استعمال از قاشق‌های هنگفت و فلزی ممکن وجود ندارد به همین عامل در اینگونه مواردی قاشق و چنگال یکبار مصرف پلاستیکی را می‌اقتدار جایگزین نوع فلزی آن نمود. به عنوان مثال در خدمت‌دهی به ضیافت‌های والا و پرجمعیت، نذری‌ها، هتل‌ها، رستوران‌‌ها، مساجد و … می‌قدرت به راحتی از قاشق و چنگال‌های غذاخوری یکبار مصرف عالی به کار گرفت. درپی به معرفی بعضا از مهمترین مزایای این ظروف می پردازیم:

استعمال از این ظروف نیازی به شستشو ندارد، به همین عامل برای صرفه‌جویی در مصرف آب شایسته ترین آیتم می باشند.
استعمال از ظروف غذاخوری یکبار مصرف منجر کاهش هزینه و کاهش اتلاف وقت می گردد.
این نوع ظروف دارنده بها نسبتا مطلوب و پایینی می‌باشند.
حمل و نقل و طریق به کار گیری از ظروف یکبار مصرف بسیار معمولی و سهل میباشد.
تنوع طرح و رنگ در قاشق و چنگال‌های غذاخوری یکبار مصرف بسیار زیاد میباشد.
شاید یکی‌از مهم ترین مزایای به کارگیری از این نوع ظروف، بهداشتی بودن آنان باشد چون می توانند به راحتی از جابجایی بیماری خودداری نمایند.

پیدایش ظروف یکبار مصرف

۱۲ بازديد

به سال 1967 می رویم؛ سالی که اولی پیاله یکبار مصرف کاغذی به وسیله هرمان هنشل آلمانی ساخت شد. حدود 40 سال بعداز اولی ساخت و ساز ظروف یکبار مصرف، ساموئل جی کرومبین آمریکایی، دست به اقدامی تازه زد. وی که مامور نصیب بهداشت همگانی کانزاس‌ سیتی بود، برای ارتقای سالم همگانی به او‌لین ایجاد خویش دست زد. کرومبین، هنگامی که سوار قطار سریع‌السیر گردیده بود، روئت کرد طرز نوشیدن آب مسافران به طور کاملً غیربهداشتی میباشد. از آن‌جا ‌که بیماری‌هایی مثل سل هم در آن زمانه سرایت داشت، وی تصمیم گرفت یک جام کاغذی با تیتر استکان تندستی (Health Cup) بسازد.
سه‌ ده سال بعداز ابتکار او‌لین جام کاغذی یکبار مصرف، استکان‌های مخروطی‌صورت، قاشق و ‌چنگال چوبی و بشقاب‌های کاغذی هم به بازار آمدند. در ده سال 40 میلادی، اکثر کارگران اروپایی و آمریکایی برای حمل جیره غذایی خویش از ظروف یکبار مصرف کاغذی به کارگیری می‌کردند و این پروسه ادامه‌دار شد. بعد از نبرد جهانی دوم، صورت جدیدی از کاسه یکبار مصرف دربین عامه مردم توسعه و گسترش یافت؛ ظروف دیرین و سنتی مکان خویش را به ظروف پلاستیکی ساخته‌ گردیده از پلی‌استایرن دادند. خاصیت منحصر به فرد ظروف یک‌بارمصرف تازه این بود که هم عایق خیر و خوبی برای گرما و سوزوسرما محسوب می‌شدند و هم وزنشان تا حد مطلوبی کم شده بود.
 قاشق لدرلی
شاید بتوان سال 1948 را به‌ تیتر نتقطه اوج ظروف پلاستیکی برشمرد
ظروف یکبارمصرف چه کاربردهایی دارااست؟
از ظروف یکبار مصرف می‌قدرت برای حفظ از نسبتاً کلیه چیز بهره برد. در شرایطی‌که شما صاحب و مالک یک دکان ویتامینه می‌باشید می توانید از جام یکبار مصرف برای سرو آبمیوه سرد و گرم به کارگیری نمایید. همینطور شما می توانید نشان و نشانه مارک خویش را بر روی این جام‌ها چاپ فرمایید.
چنگال لدرلی

ظروف یکبارمصرف برای حفظ از موادغذایی هم به کار گیری میگردد. از آن جا که امروزه سرعت معاش بسیار بالا رفته و مدل معاش عوض شده میباشد، داشتن ظروف یکبار مصرف که با خیال و خاطر شل موادغذایی را درون آن قرار دهید بسیار اصلی میباشد. نکته دیگر این میباشد که ظروف یکبار مصرف برای بسته بندی مواد غذایی می بایست مقاوم و با دوام باشد. از طرفی این ظروف هم ارزان می باشند و هم وزن قابل قبولی دارا‌هستند که برای حمل شایسته ترین آیتم میباشد.

نکات مهم برای استفاده از ظروف یکبار مصرف

۱۱ بازديد

ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮاﺗﯽ ﮐﻪ اﻣﺮوزه در ﺷﯿﻮه زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ صورت داده میباشد، تمامی ﭼﯿﺰ در ﺣﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮ و ﺗﺤـﻮل اﺳـﺖ . دﯾﮕـﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﺮای ﭘﺨﺖ ﻏﺬا از دﯾﮓ های ﺳﻨﮕﯽ و ﻣﺴﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ. دﯾﮕﺮ از اﺟﺎق های زﻏﺎﻟﯽ و نفتی ﺧﺒﺮی ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﺮ ﺳﺮ ﺳﻔﺮه هاﯾﻤﺎن، ﺑﺸﻘﺎب ها، ﮐﺎﺳﻪها و ﻟﯿـﻮان های ﮐﺎﻏـﺬی و ﭘﻼﺳـﺘﯿﮑﯽ ﺑـﺎ اﺷـﮑﺎل ﻓﺮﯾﺒﻨﺪه و زﯾﺒﺎ ﺑﺠﺎی ﻇﺮوف ﭼﯿﻨﯽ ﮔﻞﺳﺮﺧﯽ و ﮐﺎﺳﻪهای ﻟﻌﺎﺑﯽ و ﺳﻔﺎﻟﯽ ﺧﻮدﻧﻤﺎﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
قاشق لدرلی
در ﺧﺎﻧﻪ، ﻣﺤﻞ ﮐﺎر، همایش ها و ﺟﻠﺴﺎت ﻋﻠﻤﯽ و اداری، ﻣﺠﺎﻟﺲ ﻋﺮوﺳﯽ و ﻋـﺰا، روﺿـﻪ ﺧـﻮاﻧﯽ ، اﻓﻄـﺎری، ﺗﻮزﯾﻊ ﻧﺬورات و کلیه ﺟﺎ ﺑﺮای ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ از ﻣیهماﻧﺎن و ﺗﻮزﯾﻊ ﻏﺬا و ﻧﻮﺷﯿﺪن ﭼﺎی و قهوه و آب و ﻧﻮﺷـﺎﺑﻪ از اﻧـﻮاع ﻇﺮوف ﯾﮏ ﺑﺎر ﻣﺼﺮف اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
اﮔﺮ از ﻇﺮوف ﯾﮏﺑﺎر ﻣﺼﺮف ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺑﻪ ﺗـﻪ ﻇـﺮف ﻧﮕـﺎه ﮐﻨﯿـﺪ. ﻣﻌﻤـﻮﻻ کد ها و ﻋﻼﺋﻢ تعریف‌و‌تمجید گردیده ای ﺗﻪ ﻇﺮف ﺣﮏ ﺷﺪه اﺳﺖ.هر ﯾﮏ از اﯾﻦ کد ها ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ آن ﻇﺮف از ﭼﻪ ﺟﻨﺴـﯽ اﺳـﺖ ، ﭼـﻪ ﻣـﻮادی در باطن آن ﺑﻪ ﮐﺎر رﻓﺘﻪ اﺳﺖ و ﺑﺮای ﭼﻪ اﺳﺘﻔﺎده ای ﻣﻨﺎﺳﺐﺗﺮ اﺳﺖ.
مطلوب ترین ظروف برای نگهداری موادغذایی در مکان هایی که ظرفشویی دست‌کم دو مرحله ای شستشو آبکشی جانور و امکان شستشوی صحیح و ضد عفونی مطلوب وجود دارااست، ظروف شیشه ای (پیرکس)، استیل و چینی سلامت فارغ از ترک خوردگی و لب پریدگی به جای ظروف یکبار مصرف توصیه می خواهد شد.
چنگال لدرلی
• از ظروف پلاستیکی در ماکروویو به کارگیری نکنید به خصوص غذاهای حاوی روغن وچربی، زیرا گرما و پلاستیک و روغن با هم ترکیب گردیده که نتیجه آن تولید سم دیوکسین میباشد.
• طعام نباید بیشتر از 2 ساعت در ظروف یک توشه مصرف باقی بماند.
• فروغ و حرارت آفتاب ترکیبات خطرناک ظروف یک توشه مصرف را آزاد می کند و احتمال سرطان زایی در مصرف کنندگان را بالا می پیروزی.
• اکثر وقت ها عموم از این خطرها و موردها به کار گیری هر کدام از این ظروف یک توشه مصرف بی استحضار میباشند و ما یحتاج میباشد داده ها مرتبط با مفاد مجاز به کار گیری و ممنوعیت های آن به طور اتیکت روی مال درج خواهد شد.

دلایل استفاده ی عموم از ظروف یکبار مصرف

۱۱ بازديد
ظروف یکبار مصرف را می‌قدرت اکثر وقت ها در رستوران‌ها، فست‌فودها و تالارهای پذیرایی رویت کرد. ولی اکثری از عموم ترجیح میدهند به‌ مکان به کارگیری از ظروف چینی یا این که شیشه‌ای از این ظروف به کار گیری نمایند، به دلیل آنکه ساختار این ظروف به طوری میباشد که خیر نیاز به شست‌وشو دارا هستند و خیر می‌شکنند. ظروف یکبار مصرف مانند قاشق لدرلی به ‌طور کلی، مشتمل بر بشقاب، جام، پیاله بسته‌بندی یکبارمصرف و… میباشد و عمده استدلال به کارگیری از آن، به ویژه ظروف گیاهی و دوستدار فضا زیست (Eco-Friendly Plate) در مرکز ها پذیرایی و رستوران‌ها، قابلیت بازیافت سریع آن‌ها و همینطور کمپوست‌پذیری آنان میباشد.
ظروف یکبار مصرف مانند به جهت مصارف متعدد، در اشکال مختلفی به بازار عرضه می شوند. در واقع نوع کاربرد هرکدام از ظروف، متناسب با مواد نخستین‌ ساخت‌و‌ساز‌ی آن ها متغیراست.
عمده کاربرد ظروف یکبار مصرف از قبیل چنگال لدرلی، مرتبط با سرو مواد غذایی در ضیافت‌ها، پای کوبی‌های خانوادگی و گروهی و همینطور مناسبت‌ها میباشد. مهم ترین فاکتوری که ظروف یکبار مصرف را نسبت به ظروف بی آلایش پر رنگ می‌نماید، چگونگی تشکیل داد آنهاست؛
تولید ها یکبار مصرف از قبیل می بایست از نظر بهداشتی آیتم تأیید سازمان‌های دولتی قرار بگیرند؛ مثلا، سازمان طعام و دارو در کشور ایران مسئولیت این فعالیت را بر عهده دارا‌هستند. سازه بر تأییدیه‌ها و اعلان‌های بهداشتی سازمان‌های بهداشت جهانی، روی ظروف پلاستیکی می بایست علایمی زیرا PP، PE و PS حک گردد.