چهارشنبه ۰۸ شهریور ۰۲ ۰۹:۵۵ ۲ بازديد
ظروف یکبار مصرف فومی سفیدرنگ که در بخش اعظمی از رستورانها و نهادهای اداری گزینه به کار گیری قرار میگیرند مقاومت بیشتری نسبت به ظروف پلی استالین روشن دارا هستند و تا دمای 70 تا 80 رتبه مواد سمی و مونومری آنها تجزیه نمیشود ولی در حالتی که غذای داغی با دمای فراتر از 70 تا 80 مرتبه درین ظروف مراقبت خواهد شد و یااینکه مجال محافظت خوراک درین ظروف بیشتر از 4 ساعت باشد اثرات سمی این مواد وارد مواد غذایی گردیده و بر سالم انسانها اثر میگذارد.
قاشق لدرلی
ظروف یکبار مصرفی که از مواد استوک تهیه و تنظیم می گردند بیشترین تاثیر را بر تندرست انسانها دارا هستند خاطر نشان نمود: این ظروف از ظاهرشان که معمولا آسیب پذیر می باشند و یا این که در آن ها ضایعات، دانه های به رنگ مشکی یا این که مواد رنگی به چشم میخورد ، قابل تشخیص می باشند . مهم ترین خصوصیت این ظروف بها بسیار ارزان آنهاست که عموم می بایست بدانند این ارزش ارزان را در بعدی با مخارج سنگین درمانی باید جبران نمایند
چنگال لدرلی
ظروف یکبار مصرف با منشاء گیاهیاین ظروف به دو مجموعه تقسیم میشوند که تیم اولیه صد در درصد تخریب پذیر بوده و مواد نخستین آنها منشاء غذایی داشته و از موادی مانند پروتئین ها و ساکارین ها ایجاد گردیده و قابل میل کردن نیز میباشند البته این ظروف در کشورایران ساخت و ساز نمیشود ولی تیم دوم که 30 تا 70 درصد تخریب پذیر می باشند قابلیت و امکان خورده شدن ندارند و منشاء آنان غالبا مواد نشاسته ای میباشد. برای مثال مزایای استعمال از پلیمر گیاهی میتوان سازش با فضا زیست، عاری بودن از هرگونه خطرها مضر مواد پلاستیکی بعداز تماس با غذای داغ، تنظیم شدن از مواد نخستین تجدیدپذیر، عدم تعلق به مواد نفتی، مصرف انرژی کمتر در روند ساخت را از مزایای اساسی ظروف یکبار مصرف پلیمری و گیاهی دانست
- ۰ ۰
- ۰ نظر