یکشنبه ۰۵ شهریور ۰۲ ۱۰:۳۰ ۶ بازديد
مزایای ظروف یکبار مصرف آلومینیومی:
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی با ساختاری منعطف و غیر قابل نفوذ برای مواد غذایی .
فویل آلومینیوم به راحتی پوسته گیری میشود . در روند پرس ظروف ، حتیدر هنگام کناره توده کنی و رول ، شکاف و شکستگی تولید نمیشود . ورق های آلومینیوم با ضخامت و گونه های گوناگون ساختوساز میشود و امکان ساختوساز پوشش فویلی بر روی صفحه و مورد ها دیگر وجود دارااست .
قاشق لدرلی
به جهت خصوصیت تکوین و چین و چروک آسوده در ظروف آلومینیومی ، متاع آخری به نیکی درزگیری میشود و قابلیت و امکان نگهداری حرارت بسیار زیاد ، محافظت طراوت مواد غذایی را داراست و سبب پرهیز از آلودگی در پروسه ذخیره سازی و حمل و نقل مواد غذایی گردد ؛ در سود میتواند ضایعات مواد غذایی را به دستکم برساند .
پیاله یکبار مصرف آلومینیومی ساختوساز سدی سفت که میتواند از رایحه و مزه طعام حفظ نماید و ماندگاری مواد غذایی را ارتقا دهد .
چنگال لدرلی
در حالتیکه چه فویل آلومینیوم بسیار نازک و عموما با ضخامت فی مابین 0.009 تا 0.03 میلی متر و وزن تنها یک سری گرم تا 10 گرم در بازار وجود دارا هستند ؛ ولی مانعی بی نقص در قبال روشنایی ، گاز ، مایعات ، روغن ، میکروارگانیسم ها و بقیه موردها میباشد . ظروف یکبار مصرف آلومینیومی قادر است مزه و بو اساسی مواد غذایی را به صورت اثر گذار محافظت نمایند .
ظروف آلومینومی به جهت عایق بودن و دوری از نشت مزه و ادغام مواد ، سبب ساز بهبود در طراوت مواد غذایی خواهند شد .
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی با ساختاری منعطف و غیر قابل نفوذ برای مواد غذایی .
فویل آلومینیوم به راحتی پوسته گیری میشود . در روند پرس ظروف ، حتیدر هنگام کناره توده کنی و رول ، شکاف و شکستگی تولید نمیشود . ورق های آلومینیوم با ضخامت و گونه های گوناگون ساختوساز میشود و امکان ساختوساز پوشش فویلی بر روی صفحه و مورد ها دیگر وجود دارااست .
قاشق لدرلی
به جهت خصوصیت تکوین و چین و چروک آسوده در ظروف آلومینیومی ، متاع آخری به نیکی درزگیری میشود و قابلیت و امکان نگهداری حرارت بسیار زیاد ، محافظت طراوت مواد غذایی را داراست و سبب پرهیز از آلودگی در پروسه ذخیره سازی و حمل و نقل مواد غذایی گردد ؛ در سود میتواند ضایعات مواد غذایی را به دستکم برساند .
پیاله یکبار مصرف آلومینیومی ساختوساز سدی سفت که میتواند از رایحه و مزه طعام حفظ نماید و ماندگاری مواد غذایی را ارتقا دهد .
چنگال لدرلی
در حالتیکه چه فویل آلومینیوم بسیار نازک و عموما با ضخامت فی مابین 0.009 تا 0.03 میلی متر و وزن تنها یک سری گرم تا 10 گرم در بازار وجود دارا هستند ؛ ولی مانعی بی نقص در قبال روشنایی ، گاز ، مایعات ، روغن ، میکروارگانیسم ها و بقیه موردها میباشد . ظروف یکبار مصرف آلومینیومی قادر است مزه و بو اساسی مواد غذایی را به صورت اثر گذار محافظت نمایند .
ظروف آلومینومی به جهت عایق بودن و دوری از نشت مزه و ادغام مواد ، سبب ساز بهبود در طراوت مواد غذایی خواهند شد .
- ۰ ۰
- ۰ نظر