شنبه ۲۸ مرداد ۰۲ ۲۱:۵۷ ۱۲ بازديد
ظروف یکبار مصرف روشن
قبل از مبادرت برای خرید ظروف یکبار مصرف، مورد نیاز میباشد متناسب با نوع مواد غذایی، گزینش نمایید که کدام تیم از ظروف همت بهتری داراهستند. از جمله برای سرو غذاها و آب میوه های سرد میتوانید از ظروف یکبار مصرف روشن به کارگیری نمائید. یکیاز دلایلی ممنوعیت کاربرد ظروف روشن برای غذاهای گرم، وجود ماده لایزر در ادغام این نوع تولیدها میباشد که بازدارنده از شکنندگی آنها میشود ولی در واکنش با مواد غذایی گرم، باعث به ساختوساز ترکیباتی سمی گردد که به شدت برای تن درستی خطرناک میباشد
قاشق لدرلی
ظروف یکبار مصرف تشکیل شده از گرانول پلیپروپیلن :شایسته ترین نوع برای محافظت مواد غذایی داغ مانند آش و حلیم میباشد و این ظروف محدودیت دمایی ندارند و میتوانند مواد غذایی با دمای 100 مرتبه سانتیگراد را هم تحمل نمایند. این ظروف با نماد "پی پی" شناخته میشود و نسبت به ظروف پلی استایرن مقاومخیس بوده و شکسته هم نمیشود.
چنگال لدرلی به کارگیری از ظروف چند دفعه مصرف
ظروف چندبار مصرف نوعی از ظروف پلاستیکی میباشند که دوام بیشتری دارا هستند. این کاسه ها برای چرخه طبیعت و دور و اطراف زیست خوب میباشند و زخم کمتری به آن ارائه می کنند. ظروف چند دفعه مصرف نسبت به حرارت و فشار دوام بیش تری داراهستند. به سادگی شکسته نمیشوند و می اقتدار برای میل کردن و نوشیدن مواد داغ هم از آنان استفاده نمود.
- ۰ ۰
- ۰ نظر