تفاوت انواع ساخت ظروف یکبار مصرف

راهنمای استفاده از ظروف یکبار مصرف

تفاوت انواع ساخت ظروف یکبار مصرف

۱۲ بازديد

ظروف یک‌بار مصرف گیاهی چه ویژگی‌هایی دارااست؟

این ظروف که عمدتاً از نشاسته ذرت و گندم ، برنج ، سیب زمینی و نیشکر تهیه میشوند، اگرچه کمی گران‌تر از ظروف یک‌بار مصرف پلاستیکی می‌باشند، ولی نه‌تنها موادسمی و شیمیایی ندارند بلکه طی یک‌سری ماه در خاک تجزیه شده و حتی امکان به کار گیری برای طعام دام می باشند. به منظور رواج ظروف یک بار مصرف سلولزی و یا با پایهگیاهی می بایست قابلیت رقابت ساخت‌کنندگان این ظروف با ظروف پلاستیکی در مرز و بوم فراهمشود. بایستی با کمک های دولتی قابلیت و امکان رقابت دربین تشکیل داد‌کنندگان آماده گردد تا باقیمت تمام شده کمتری این ظروف به دست مصرف‌کننده برسد، درین‌موقعیت‌ هزینه‌های ناشی از عوارض استعمال این ظروف به قبل از ایجاد انتقال می یابد که بسیار کمترو اقتصادیو در جهت نگهبانی سلامت عمومی نیز میباشد.
قاشق لدرلی
. سالانه حجم کلان ای از کیسه پلاستیکی در عالم استعمال می‌گردد که دولت‌ها با تصویب عوارض سنگین برای آن ها، به کار گیری از این کیسه‌ها را محدود کرده‌اند، در این‌حالت مردم ترجیح می‌دهند از کیسه‌های پارچه‌ای ویا کاغذی استعمال کنند.
تفاوت تولید ظروف یکبار مصرف از طریق سیستم ترموفرمینگ و نیمه فرمینگ
چنگال لدرلی
در سیستم ساخت و ساز نیمه فرمینگ ورق ها برای ساخت با ظرفیت محدودی آیتم به کار گیری قرار می‌گیرند اما در سیستم تولید ترموفرمینگ با دقت به اینکه ورق ها در دستگاه جداگانه تولید می‌شود اما رول ها به صورت نامحدود گزینه به کارگیری قرار می‌گیرد. می توان آیت ظرف ها را به تیتراژ چهار برابر بیشتر از سیستم نیمه فرمینگ به ایجاد رساند.

تشکیل داد ظروف بوسیله سیستم ترموفرمینگ توسط دو دستگاه انجام می شود که ورق در دستگاه نخستین به ورق های پلاستیکی تبدیل شود و در دستگاه دوم نیز ورق برای ایجاد ظروف آماده می‌گردد. توجه داشته باشید که خود رول نیز کاربرد فراوانی دارااست و می توان از آن به عنوان فایل های پلاستیکی یا کارت تلفن مورد استفاده قرار اعطا کرد. این فرآیند ها در سیستم نیمه فرمینگ قابلیت و امکان پذیر نخواهد بود
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.