سه شنبه ۳۱ مرداد ۰۲ ۰۹:۵۲ ۴ بازديد
نکات به کار گیری از ظروف پلاستیکی
نکاتی که مایحتاج میباشد در طی استعمال از ظروف پلاستیکی مدنظر قرار دهید مشمول:
از قراردادن بطری پلاستیکی آب در یخچال برای انجماد، بهطورجدی دوری نمائید؛ چون این فعالیت موجب آزادسازی سم دیوکسین از ظروف پلاستیکی میگردد.
بهتر میباشد بهخیال و خاطر داشته باشید که دربهای پلاستیکی روی غذایتان در طی گرمکردن با ماکروویو نگذارید. چون بهراحتی مواد شیمیایی جان دار در پلاستیک به درون خوراک جابجایییافته و سبب ساز کثیفشدن خوراک و در سود سرطانزا شدن خوراک میگردد. در شکل قابلیت و امکان عالی میباشد، ظروف پلاستیکی خویش را به ظروف شیشهای یا این که فلزی تغییر تحول دهید.
قاشق لدرلی
از این ظروف عالی میباشد در گرما، مثلا مایکروویو و ماشین کاسهشویی پرهیز کنید، بهخصوص هنگامی حرف از ظروف خارج بری و بقیه گونه های پلاستیکی میباشد که برای به کارگیری دوباره در لحاظ گرفته نشدهاند، حفظهای ویژه خویش را میطلبند.
مسلماً در لحاظ داشته باشید غذاهای چرب یا این که روغنی را درین ظروف حفظ نکنید. بخش اعظمی از مواد شیمیایی مورداستفاده در ظروف پلاستیکی محلول در چربی میباشند و بهاحتمال زیاد به مواد غذایی چرب نفوذ مینمایند.
چنگال لدرلی
نکات بهداشتی اساسی در هنگام خرید ظروف یکبار مصرف:
اعتنا به شماره پروانه ساختوساز محصول ها، پلیمر آیتم به کارگیری، هم راستا بودن ضلعهای مثلث روی ظروف با جهت ساعت که بیان کنده چگونگی مواد اول و امکان بازیافت آن میباشد.
اعتنا به علائم مرتبط با نوع پلیمر (پلی استایلن و پلی پروبلین) که در درون مثلث و با حروف اختصاری بر روی ظروف نمایان میگردد.
به کار گیری از ظروف با علائم pvc ممنوع میباشد. همینطور، مشاهده وجود عدد ۶ و ps در درون مثلث روی ظروف به معنای محدودیت های دمایی در هنگام به کارگیری بوده و برای موادی با دمای ذیل ۶۵ جایگاه کاربرد دارااست
- ۰ ۰
- ۰ نظر