چهارشنبه ۱۸ مرداد ۰۲ ۰۹:۲۸ ۱۲ بازديد
ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮاﺗﯽ ﮐﻪ اﻣﺮوزه در ﺷﯿﻮه زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ صورت داده میباشد، تمامی ﭼﯿﺰ در ﺣﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮ و ﺗﺤـﻮل اﺳـﺖ . دﯾﮕـﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﺮای ﭘﺨﺖ ﻏﺬا از دﯾﮓ های ﺳﻨﮕﯽ و ﻣﺴﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ. دﯾﮕﺮ از اﺟﺎق های زﻏﺎﻟﯽ و نفتی ﺧﺒﺮی ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﺮ ﺳﺮ ﺳﻔﺮه هاﯾﻤﺎن، ﺑﺸﻘﺎب ها، ﮐﺎﺳﻪها و ﻟﯿـﻮان های ﮐﺎﻏـﺬی و ﭘﻼﺳـﺘﯿﮑﯽ ﺑـﺎ اﺷـﮑﺎل ﻓﺮﯾﺒﻨﺪه و زﯾﺒﺎ ﺑﺠﺎی ﻇﺮوف ﭼﯿﻨﯽ ﮔﻞﺳﺮﺧﯽ و ﮐﺎﺳﻪهای ﻟﻌﺎﺑﯽ و ﺳﻔﺎﻟﯽ ﺧﻮدﻧﻤﺎﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
قاشق لدرلی
در ﺧﺎﻧﻪ، ﻣﺤﻞ ﮐﺎر، همایش ها و ﺟﻠﺴﺎت ﻋﻠﻤﯽ و اداری، ﻣﺠﺎﻟﺲ ﻋﺮوﺳﯽ و ﻋـﺰا، روﺿـﻪ ﺧـﻮاﻧﯽ ، اﻓﻄـﺎری، ﺗﻮزﯾﻊ ﻧﺬورات و کلیه ﺟﺎ ﺑﺮای ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ از ﻣیهماﻧﺎن و ﺗﻮزﯾﻊ ﻏﺬا و ﻧﻮﺷﯿﺪن ﭼﺎی و قهوه و آب و ﻧﻮﺷـﺎﺑﻪ از اﻧـﻮاع ﻇﺮوف ﯾﮏ ﺑﺎر ﻣﺼﺮف اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
اﮔﺮ از ﻇﺮوف ﯾﮏﺑﺎر ﻣﺼﺮف ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺑﻪ ﺗـﻪ ﻇـﺮف ﻧﮕـﺎه ﮐﻨﯿـﺪ. ﻣﻌﻤـﻮﻻ کد ها و ﻋﻼﺋﻢ تعریفوتمجید گردیده ای ﺗﻪ ﻇﺮف ﺣﮏ ﺷﺪه اﺳﺖ.هر ﯾﮏ از اﯾﻦ کد ها ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ آن ﻇﺮف از ﭼﻪ ﺟﻨﺴـﯽ اﺳـﺖ ، ﭼـﻪ ﻣـﻮادی در باطن آن ﺑﻪ ﮐﺎر رﻓﺘﻪ اﺳﺖ و ﺑﺮای ﭼﻪ اﺳﺘﻔﺎده ای ﻣﻨﺎﺳﺐﺗﺮ اﺳﺖ.
مطلوب ترین ظروف برای نگهداری موادغذایی در مکان هایی که ظرفشویی دستکم دو مرحله ای شستشو آبکشی جانور و امکان شستشوی صحیح و ضد عفونی مطلوب وجود دارااست، ظروف شیشه ای (پیرکس)، استیل و چینی سلامت فارغ از ترک خوردگی و لب پریدگی به جای ظروف یکبار مصرف توصیه می خواهد شد.
چنگال لدرلی
• از ظروف پلاستیکی در ماکروویو به کارگیری نکنید به خصوص غذاهای حاوی روغن وچربی، زیرا گرما و پلاستیک و روغن با هم ترکیب گردیده که نتیجه آن تولید سم دیوکسین میباشد.
• طعام نباید بیشتر از 2 ساعت در ظروف یک توشه مصرف باقی بماند.
• فروغ و حرارت آفتاب ترکیبات خطرناک ظروف یک توشه مصرف را آزاد می کند و احتمال سرطان زایی در مصرف کنندگان را بالا می پیروزی.
• اکثر وقت ها عموم از این خطرها و موردها به کار گیری هر کدام از این ظروف یک توشه مصرف بی استحضار میباشند و ما یحتاج میباشد داده ها مرتبط با مفاد مجاز به کار گیری و ممنوعیت های آن به طور اتیکت روی مال درج خواهد شد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر