نکات مهم برای استفاده از ظروف یکبار مصرف

راهنمای استفاده از ظروف یکبار مصرف

نکات مهم برای استفاده از ظروف یکبار مصرف

۱۲ بازديد

ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮاﺗﯽ ﮐﻪ اﻣﺮوزه در ﺷﯿﻮه زﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎ صورت داده میباشد، تمامی ﭼﯿﺰ در ﺣﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮ و ﺗﺤـﻮل اﺳـﺖ . دﯾﮕـﺮ ﮐﺴﯽ ﺑﺮای ﭘﺨﺖ ﻏﺬا از دﯾﮓ های ﺳﻨﮕﯽ و ﻣﺴﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻤﯽﮐﻨﺪ. دﯾﮕﺮ از اﺟﺎق های زﻏﺎﻟﯽ و نفتی ﺧﺒﺮی ﻧﯿﺴﺖ. ﺑﺮ ﺳﺮ ﺳﻔﺮه هاﯾﻤﺎن، ﺑﺸﻘﺎب ها، ﮐﺎﺳﻪها و ﻟﯿـﻮان های ﮐﺎﻏـﺬی و ﭘﻼﺳـﺘﯿﮑﯽ ﺑـﺎ اﺷـﮑﺎل ﻓﺮﯾﺒﻨﺪه و زﯾﺒﺎ ﺑﺠﺎی ﻇﺮوف ﭼﯿﻨﯽ ﮔﻞﺳﺮﺧﯽ و ﮐﺎﺳﻪهای ﻟﻌﺎﺑﯽ و ﺳﻔﺎﻟﯽ ﺧﻮدﻧﻤﺎﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ.
قاشق لدرلی
در ﺧﺎﻧﻪ، ﻣﺤﻞ ﮐﺎر، همایش ها و ﺟﻠﺴﺎت ﻋﻠﻤﯽ و اداری، ﻣﺠﺎﻟﺲ ﻋﺮوﺳﯽ و ﻋـﺰا، روﺿـﻪ ﺧـﻮاﻧﯽ ، اﻓﻄـﺎری، ﺗﻮزﯾﻊ ﻧﺬورات و کلیه ﺟﺎ ﺑﺮای ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ از ﻣیهماﻧﺎن و ﺗﻮزﯾﻊ ﻏﺬا و ﻧﻮﺷﯿﺪن ﭼﺎی و قهوه و آب و ﻧﻮﺷـﺎﺑﻪ از اﻧـﻮاع ﻇﺮوف ﯾﮏ ﺑﺎر ﻣﺼﺮف اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ.
اﮔﺮ از ﻇﺮوف ﯾﮏﺑﺎر ﻣﺼﺮف ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ، ﺑﻪ ﺗـﻪ ﻇـﺮف ﻧﮕـﺎه ﮐﻨﯿـﺪ. ﻣﻌﻤـﻮﻻ کد ها و ﻋﻼﺋﻢ تعریف‌و‌تمجید گردیده ای ﺗﻪ ﻇﺮف ﺣﮏ ﺷﺪه اﺳﺖ.هر ﯾﮏ از اﯾﻦ کد ها ﻣﺸﺨﺺ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ آن ﻇﺮف از ﭼﻪ ﺟﻨﺴـﯽ اﺳـﺖ ، ﭼـﻪ ﻣـﻮادی در باطن آن ﺑﻪ ﮐﺎر رﻓﺘﻪ اﺳﺖ و ﺑﺮای ﭼﻪ اﺳﺘﻔﺎده ای ﻣﻨﺎﺳﺐﺗﺮ اﺳﺖ.
مطلوب ترین ظروف برای نگهداری موادغذایی در مکان هایی که ظرفشویی دست‌کم دو مرحله ای شستشو آبکشی جانور و امکان شستشوی صحیح و ضد عفونی مطلوب وجود دارااست، ظروف شیشه ای (پیرکس)، استیل و چینی سلامت فارغ از ترک خوردگی و لب پریدگی به جای ظروف یکبار مصرف توصیه می خواهد شد.
چنگال لدرلی
• از ظروف پلاستیکی در ماکروویو به کارگیری نکنید به خصوص غذاهای حاوی روغن وچربی، زیرا گرما و پلاستیک و روغن با هم ترکیب گردیده که نتیجه آن تولید سم دیوکسین میباشد.
• طعام نباید بیشتر از 2 ساعت در ظروف یک توشه مصرف باقی بماند.
• فروغ و حرارت آفتاب ترکیبات خطرناک ظروف یک توشه مصرف را آزاد می کند و احتمال سرطان زایی در مصرف کنندگان را بالا می پیروزی.
• اکثر وقت ها عموم از این خطرها و موردها به کار گیری هر کدام از این ظروف یک توشه مصرف بی استحضار میباشند و ما یحتاج میباشد داده ها مرتبط با مفاد مجاز به کار گیری و ممنوعیت های آن به طور اتیکت روی مال درج خواهد شد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.