مضرات استفاده ی اشتباه از ظروف یکبار مصرف

راهنمای استفاده از ظروف یکبار مصرف

مضرات استفاده ی اشتباه از ظروف یکبار مصرف

۱۲ بازديد

استعمال اشتباه از ظروف یکبار مصرف میتواند موجب آزاد شدن مواد آلی و ترکیبات مو جود در دیواره ظروف و ورود آن ها به باطن مواد غذایی گردد که مصرف آن‌ها برای تندستی خطرناک میباشد.

ظروف یکبار مصرف که برای مواد غذایی داغ به کار گیری می‌گردد، به انگیزه ضعیف بودن این مواد در مقابل حرارت، سبب آزاد شدن مونومرهایی می‌شود که‌این مونومرها زیرا شیمیایی می باشند سالم آدم را به خطر می اندازند و موجب بروز سرطان میشوند.
قاشق لدرلی
فرو رفتگی، ذوب شدن نصیب هایی از ظروف یکبار مصرف و در شکل استعمال از ظروف رنگی، پخش مواد رنگی به درون مواد غذایی برای مثال نماد هایی میباشد که اشخاص می‌توانند در هنگام استعمال از ظروف یکبار مصرف به آن اعتنا نمایند
چنگال لدرلی
در هنگام استعمال از این ظروف به نشان اختصاری که در کف کاسه حک گردیده نیز اعتنا نمائید ظروفی که با نماد PE و PP و PSنشان داده می گردند و سفیدرنگ می‌باشند میتوانند برای بسته بندی مواد غذایی گرم و مرطوب گزینه به کارگیری قرار گیرند اما برای حفظ غذاهای داغی مانند آش، شله زرد رنگ و ... مطلوب نیستند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.