آرشیو شهریور ماه 1402

راهنمای استفاده از ظروف یکبار مصرف

عدم آلودگی مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف گیاهی

۱۰ بازديد

ظروف یکبار مصرف سلولزی بهداشتی
یکی‌از گونه های ظروف یکبار مصرف بهداشتی تازه که در حالا جایگزین شدن به مکان تولیدها پلاستیکی میباشد ظروف یکبار مصرف سلولزی است. این مال دارنده اساس ای گیاهی بوده و خلاف ظروف پلیمری و پلاستیکی در طبیعت بازیافت گردیده و به دامان طبیعت گشوده می‌شود.
ظروف یکبار مصرف فومی تازه بیشتر در اغذیه فروشی ها و یا این که برای پخش غذای نذری آیتم به کارگیری قرار میگیرد. اعتنا داشته باشید که مواد نخستین ای که برای ساخت‌و‌ساز این مال استعمال می گردد در مقابل بقیه تولید ها مذکور متعدد بوده و فرآیند گوناگونی را برای ایجاد دنبال می نماید.
قاشق لدرلی
مزایای استعمال از ظروف یک‌توشه مصرف گیاهی
• سازش با دور و بر زیست و تجزیه‌پذیری در خاک (ظروف گیاهی فی مابین 3 تا 6 ماه به خاک تبدیل می شوند که‌این فرصت بستگی به دما، رطوبت و فشار خاک داراست.)
• عدم آلوده و کثیف کردن مواد غذایی و مایعات
• مضر نبودن برای تن درستی بشر
• گسترش قسمت کشاورزی
چنگال لدرلی
• عدم متعلق بودن به مواد نفتی
• عدم اثر نوسانات بها نفت بر روی ارزش ظروف‌ گیاهی
• انعطاف‌ پذیری بیشتر در مقایسه با پلاستیک‌‌های معمول
• قابلیت و امکان استعمال در مایکروویو

مقایسه ی ظروف یکبار مصرف سفید و پلی استالین

۱۰ بازديد

ظروف یکبار مصرف فومی سفیدرنگ که در بخش اعظمی از رستورانها و نهادهای اداری گزینه به کار گیری قرار می‌گیرند مقاومت بیشتری نسبت به ظروف پلی استالین روشن دارا هستند و تا دمای 70 تا 80 رتبه مواد سمی و مونومری آن‌ها تجزیه نمیشود ولی در حالتی که غذای داغی با دمای فراتر از 70 تا 80 مرتبه درین ظروف مراقبت خواهد شد و یااینکه مجال محافظت خوراک درین ظروف بیشتر از 4 ساعت باشد اثرات سمی این مواد وارد مواد غذایی گردیده و بر سالم انسانها اثر میگذارد.
قاشق لدرلی

ظروف یکبار مصرفی که از مواد استوک تهیه و تنظیم می گردند بیشترین تاثیر را بر تندرست انسانها دارا هستند خاطر نشان نمود: این ظروف از ظاهرشان که معمولا آسیب پذیر می باشند و یا این که در آن ها ضایعات، دانه های به رنگ مشکی یا این که مواد رنگی به چشم میخورد ، قابل تشخیص می باشند . مهم ترین خصوصیت این ظروف بها بسیار ارزان آنهاست که عموم می بایست بدانند این ارزش ارزان را در بعدی با مخارج سنگین درمانی باید جبران نمایند
چنگال لدرلی
ظروف یکبار مصرف با منشاء گیاهیاین ظروف به دو مجموعه تقسیم میشوند که تیم اولیه صد در درصد تخریب پذیر بوده و مواد نخستین آن‌ها منشاء غذایی داشته و از موادی مانند پروتئین ها و ساکارین ها ایجاد گردیده و قابل میل کردن نیز می‌باشند البته این ظروف در کشور‌ایران ساخت و ساز نمی‌شود ولی تیم دوم که 30 تا 70 درصد تخریب پذیر می باشند قابلیت و امکان خورده شدن ندارند و منشاء آنان غالبا مواد نشاسته ای میباشد. برای مثال مزایای استعمال از پلیمر گیاهی میتوان سازش با فضا زیست، عاری بودن از هرگونه خطرها مضر مواد پلاستیکی بعداز تماس با غذای داغ، تنظیم شدن از مواد نخستین تجدیدپذیر، عدم تعلق به مواد نفتی، مصرف انرژی کمتر در روند ساخت را از مزایای اساسی ظروف یکبار مصرف پلیمری و گیاهی دانست

ساختار انواع ظروف یکبار مصرف

۹ بازديد

گونه های ساختار و مواد اول ظروف یکبار مصرف :
همانگونه که گفته شد عموماً ساختار و مواد نخستین ظروف یکبار مصرف از پلاستیک ها ساخته می‌شود. ولی با اینحال استعمال از موادی مانند آلومینیوم نیز در مواقعی به کار گیری می‌گردد. در تحت گونه های ساختار این ظروف بیان شده میباشد:

ظروف پلاستیکی
ظروف یکبار مصرف با ساختار مواد اول گیاهی
ظروف پلاستیکی تخریب پذیر
ظروف آلومینیومی
ظروف یکبار مصرف فومی
معرفی ساختار ظروف پلاستیکی :
در مجموع اشکال پلاستیک ها بسیار کلان می‌باشند. ولی فقط چندین گزینه از آنان جواز food grade را دارا هستند. همان فقط تعدادی نوع از پلاستیک ها توان به کار گیری در ظروف یکبار مصرف را دارا‌هستند.
قاشق لدرلی
این مورد ها عبارتند از پلیمر های پروپیلن (PP)، پلی استایرن (PS) و فوم‌های EPS و پلیمر های PET می‌باشند. اما پلی اتیلن ها کاربرد متعددی در قضیه صنعت های غذایی داراست. اما به جهت ساختار این پلیمر تحت عنوان ظروف یکبار مصرف کمتر به کار گیری می گردد.
جام یکبار مصرف

جام‌های آبمیوه برای آبمیوه‌های سرد و گرم با یکدیگر گوناگون میباشد. با یقین همگی شما در کافی‌شاپ‌ها شاهدلیوان های یکبار مصرف دیدنی بوده‌اید که مارک تجاری نیز بر روی جام حک‌شد‌ه‌است.
چنگال لدرلی
این قبیل استکان‌ها کاربردهای بخش اعظمی در ارگان‌های دولتی، درمان‌گاه و مرکزها تجاری دارااست. برای نوشیدنی و دمنوش عموماً از دو جام مختلف با ساختار مختلف بسته به نوع سرو آبمیوه استعمال میشود.

استکان‌های آب میوه گرم
جام آب میوه سرد

ساختار ظروف یکبار مصرف آلومینیومی

۱۳ بازديد
مزایای ظروف یکبار مصرف آلومینیومی:
ظروف یکبار مصرف آلومینیومی با ساختاری منعطف و غیر قابل نفوذ برای مواد غذایی .
فویل آلومینیوم به راحتی پوسته گیری میشود . در روند پرس ظروف ، حتی‌در هنگام کناره توده کنی و رول ، شکاف و شکستگی تولید نمی‌شود . ورق های آلومینیوم با ضخامت و گونه های گوناگون ساخت‌و‌ساز می‌شود و امکان ساخت‌و‌ساز پوشش فویلی بر روی صفحه و مورد ها دیگر وجود دارااست .
قاشق لدرلی
به جهت خصوصیت تکوین و چین و چروک آسوده در ظروف آلومینیومی ، متاع آخری به نیکی درزگیری می‌شود و قابلیت و امکان نگهداری حرارت بسیار زیاد ، محافظت طراوت مواد غذایی را داراست و سبب پرهیز از آلودگی در پروسه ذخیره سازی و حمل و نقل مواد غذایی گردد ؛ در سود می‌تواند ضایعات مواد غذایی را به دستکم برساند .
پیاله یکبار مصرف آلومینیومی ساخت‌و‌ساز سدی سفت که میتواند از رایحه و مزه طعام حفظ نماید و ماندگاری مواد غذایی را ارتقا دهد .
چنگال لدرلی 
در حالتی‌که چه فویل آلومینیوم بسیار نازک و عموما با ضخامت فی مابین 0.009 تا 0.03 میلی متر و وزن تنها یک سری گرم تا 10 گرم در بازار وجود دارا هستند ؛ ولی مانعی بی نقص در قبال روشنایی ، گاز ، مایعات ، روغن ، میکروارگانیسم ها و بقیه موردها میباشد . ظروف یکبار مصرف آلومینیومی قادر است مزه و بو اساسی مواد غذایی را به صورت اثر گذار محافظت نمایند .
ظروف آلومینومی به جهت عایق بودن و دوری از نشت مزه و ادغام مواد ، سبب ساز بهبود در طراوت مواد غذایی خواهند شد .

مضرات استفاده ی اشتباه از ظروف یکبار مصرف

۱۱ بازديد

استعمال اشتباه از ظروف یکبار مصرف میتواند موجب آزاد شدن مواد آلی و ترکیبات مو جود در دیواره ظروف و ورود آن ها به باطن مواد غذایی گردد که مصرف آن‌ها برای تندستی خطرناک میباشد.

ظروف یکبار مصرف که برای مواد غذایی داغ به کار گیری می‌گردد، به انگیزه ضعیف بودن این مواد در مقابل حرارت، سبب آزاد شدن مونومرهایی می‌شود که‌این مونومرها زیرا شیمیایی می باشند سالم آدم را به خطر می اندازند و موجب بروز سرطان میشوند.
قاشق لدرلی
فرو رفتگی، ذوب شدن نصیب هایی از ظروف یکبار مصرف و در شکل استعمال از ظروف رنگی، پخش مواد رنگی به درون مواد غذایی برای مثال نماد هایی میباشد که اشخاص می‌توانند در هنگام استعمال از ظروف یکبار مصرف به آن اعتنا نمایند
چنگال لدرلی
در هنگام استعمال از این ظروف به نشان اختصاری که در کف کاسه حک گردیده نیز اعتنا نمائید ظروفی که با نماد PE و PP و PSنشان داده می گردند و سفیدرنگ می‌باشند میتوانند برای بسته بندی مواد غذایی گرم و مرطوب گزینه به کارگیری قرار گیرند اما برای حفظ غذاهای داغی مانند آش، شله زرد رنگ و ... مطلوب نیستند.