سه شنبه ۱۷ مرداد ۰۲ ۱۱:۲۱ ۱۲ بازديد
ظروف یکبار مصرف را میقدرت اکثر وقت ها در رستورانها، فستفودها و تالارهای پذیرایی رویت کرد. ولی اکثری از عموم ترجیح میدهند به مکان به کارگیری از ظروف چینی یا این که شیشهای از این ظروف به کار گیری نمایند، به دلیل آنکه ساختار این ظروف به طوری میباشد که خیر نیاز به شستوشو دارا هستند و خیر میشکنند. ظروف یکبار مصرف مانند قاشق لدرلی به طور کلی، مشتمل بر بشقاب، جام، پیاله بستهبندی یکبارمصرف و… میباشد و عمده استدلال به کارگیری از آن، به ویژه ظروف گیاهی و دوستدار فضا زیست (Eco-Friendly Plate) در مرکز ها پذیرایی و رستورانها، قابلیت بازیافت سریع آنها و همینطور کمپوستپذیری آنان میباشد.
ظروف یکبار مصرف مانند به جهت مصارف متعدد، در اشکال مختلفی به بازار عرضه می شوند. در واقع نوع کاربرد هرکدام از ظروف، متناسب با مواد نخستین ساختوسازی آن ها متغیراست.
عمده کاربرد ظروف یکبار مصرف از قبیل چنگال لدرلی، مرتبط با سرو مواد غذایی در ضیافتها، پای کوبیهای خانوادگی و گروهی و همینطور مناسبتها میباشد. مهم ترین فاکتوری که ظروف یکبار مصرف را نسبت به ظروف بی آلایش پر رنگ مینماید، چگونگی تشکیل داد آنهاست؛
تولید ها یکبار مصرف از قبیل می بایست از نظر بهداشتی آیتم تأیید سازمانهای دولتی قرار بگیرند؛ مثلا، سازمان طعام و دارو در کشور ایران مسئولیت این فعالیت را بر عهده داراهستند. سازه بر تأییدیهها و اعلانهای بهداشتی سازمانهای بهداشت جهانی، روی ظروف پلاستیکی می بایست علایمی زیرا PP، PE و PS حک گردد.
ظروف یکبار مصرف مانند به جهت مصارف متعدد، در اشکال مختلفی به بازار عرضه می شوند. در واقع نوع کاربرد هرکدام از ظروف، متناسب با مواد نخستین ساختوسازی آن ها متغیراست.
عمده کاربرد ظروف یکبار مصرف از قبیل چنگال لدرلی، مرتبط با سرو مواد غذایی در ضیافتها، پای کوبیهای خانوادگی و گروهی و همینطور مناسبتها میباشد. مهم ترین فاکتوری که ظروف یکبار مصرف را نسبت به ظروف بی آلایش پر رنگ مینماید، چگونگی تشکیل داد آنهاست؛
تولید ها یکبار مصرف از قبیل می بایست از نظر بهداشتی آیتم تأیید سازمانهای دولتی قرار بگیرند؛ مثلا، سازمان طعام و دارو در کشور ایران مسئولیت این فعالیت را بر عهده داراهستند. سازه بر تأییدیهها و اعلانهای بهداشتی سازمانهای بهداشت جهانی، روی ظروف پلاستیکی می بایست علایمی زیرا PP، PE و PS حک گردد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر