عدم آلودگی مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف گیاهی

راهنمای استفاده از ظروف یکبار مصرف

عدم آلودگی مواد غذایی در ظروف یکبار مصرف گیاهی

۱۱ بازديد

ظروف یکبار مصرف سلولزی بهداشتی
یکی‌از گونه های ظروف یکبار مصرف بهداشتی تازه که در حالا جایگزین شدن به مکان تولیدها پلاستیکی میباشد ظروف یکبار مصرف سلولزی است. این مال دارنده اساس ای گیاهی بوده و خلاف ظروف پلیمری و پلاستیکی در طبیعت بازیافت گردیده و به دامان طبیعت گشوده می‌شود.
ظروف یکبار مصرف فومی تازه بیشتر در اغذیه فروشی ها و یا این که برای پخش غذای نذری آیتم به کارگیری قرار میگیرد. اعتنا داشته باشید که مواد نخستین ای که برای ساخت‌و‌ساز این مال استعمال می گردد در مقابل بقیه تولید ها مذکور متعدد بوده و فرآیند گوناگونی را برای ایجاد دنبال می نماید.
قاشق لدرلی
مزایای استعمال از ظروف یک‌توشه مصرف گیاهی
• سازش با دور و بر زیست و تجزیه‌پذیری در خاک (ظروف گیاهی فی مابین 3 تا 6 ماه به خاک تبدیل می شوند که‌این فرصت بستگی به دما، رطوبت و فشار خاک داراست.)
• عدم آلوده و کثیف کردن مواد غذایی و مایعات
• مضر نبودن برای تن درستی بشر
• گسترش قسمت کشاورزی
چنگال لدرلی
• عدم متعلق بودن به مواد نفتی
• عدم اثر نوسانات بها نفت بر روی ارزش ظروف‌ گیاهی
• انعطاف‌ پذیری بیشتر در مقایسه با پلاستیک‌‌های معمول
• قابلیت و امکان استعمال در مایکروویو
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.